Un număr de 11 pompieri au fost prezenţi, miercuri, la sediul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Craiova pentru a dona sânge, în contextul lipsei de sânge cu care se confruntă spitalele din ţară.

“Am reuşit să ne mobilizam, din nou, într-o misiune de asistenţă pentru cei care au nevoie de ajutor, manifestându-ne preţuirea şi grija faţă de viaţa semenilor printr-o acţiune desfăşurată dincolo de sarcinile profesionale. Demersul nostru nu este primul de acest fel, personalul unităţii şi subunităţilor inspectoratului desfăşurând şi alte acţiuni similare în trecut. Gestul umanitar al pompierilor doljeni vine în continuarea campaniei naţionale de solidaritate socială ‘Salvatorii donează pentru viaţă’, constând în donarea de sânge pentru semenii noştri aflaţi în suferinţă”, precizează ISU Dolj.

În contextul lipsei de sânge cu care se confruntă adeseori spitalele din ţară, ISU Dolj îi invită pe toţi cetăţenii din judeţ care doresc să se implice să se prezinte la centrul de transfuzie pentru a dona sânge. AGERPRES