“Lucrurile s-au îmbunătățit esențial în ultimii ani și pot spune că avem acces la medicație europeană, dar tot rămânem în urmă cu media de viață în România care este mai mică cu 5-6 ani față de media europeană, ceea ce spune clar că avem un sistem de sănătate care nu funcționează” susține Cezar Irimia, Președintele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer în cadrul dezbaterii profesionale Management Modern în Hematologie. Întâlnire este parte a programului cu același nume dezvoltat de portalul Hematologie.ro cu susținerea partenerului principal Abbvie România și a partenerilor Regina Maria și Alliance Healthcare România.

“Mai sunt multe lucruri de făcut începând cu acele investigații obligatorii pentru ca medicul curant să poată să ne dea un tratament personalizat, un tratament țintit care de cele mai multe ori poate face diferența între viață și moarte. Sistemul trebuie reanimat, iar vestea buna este ca dialogul cu instituțiile statului s-a îmbunătățit, mai puțin cu Ministerul Sănătății” susține Cezar Irimia.

Management Modern în Hematologie 2021

Dezvoltat, începând de anul acesta, de platforma Hematologie.roOameni și Companii, cu susținerea Abbvie România, programul Management Modern în Hematologie este unul de comunicare profesională și este dedicat îmbunătățirii managementului leucemiei limfocitare cronice în România. Seria dezbaterilor profesionale dedicate leucemiei limfocitare cronice include 5 ediții organizate în acest an în București, Iași, Timișoara, Cluj și Craiova.

Rezumatul discuțiilor și cele mai importante concluzii ale comunității de hematologie vor fi incluse în raportul special dedicat Leucemiei Limfocitare Cronice din România ce va fi transmis în iulie 2021.

Comunitatea OSC – Hematologie este o comunitate lansată în 2019, administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.