Societatea Română de Hematologie și Societatea Națională de Transfuzie Sanguină din România au onoarea și plăcerea de a vă invita să participați la lucrările celei de-a XXVI-a Conferințe Naționale de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională, cu participare internațională, care se vor desfășura în Sinaia, în perioada 25 – 29 septembrie 2019, manifestare tradițională în calendarul evenimentelor organizate de cele două societăți.

Conferința Națională de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională este un eveniment important în lumea hematologiei clinice și a medicinei transfuzionale din România. Ea reprezintă un mijloc de dezvoltare și afirmare a celor mai buni specialiști în hematologia clinică și medicină transfuzională, precum și un cadru oficial de diseminare a informațiilor cu privire la cele mai noi descoperiri în domeniu.

De asemenea, prin temele abordate în cadrul lucrărilor și posibilitatea unor sesiuni interactive, dorim să stimulăm interesul și dorința de perfecționare ale tinerilor noștri colegi.

Vă așteptăm așadar, să ne reîntâlnim, într-una din cele mai frumoase zone ale României. Sperăm să vă bucurați nu numai de o întâlnire de înalt nivel științific ci și de posibilitatea revederii și comunicării cu colegii.

Vă așteptăm cu drag,

Prof. Dr. Anca Roxana Lupu
Președintele Societății Române de Hematologie

Dr. Florentina Vlădăreanu
Președintele Societății Naționale de Transfuzie Sanguină