Dezbaterea dedicată Zilei internaționale a leucemiei mieloide cronice este un eveniment de comunicare și informare organizat de Oameni și Companii, cu sprijinul Angelini, în calitate de Partener. Participarea este GRATUITĂ pentru medicii specialiști hematologi și asociațiile de pacienți, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM și va fi înregistrat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 21 septembrie, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi pe email detaliile de acces la dezbatere, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră, un sms de reminder în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii de acces la webinar nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale.  Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la dezbaterea Ziua internațională a Leucemiei Mieloide Cronice, vă rugăm completați formularul de mai jos.