Asociația Europeană de Hematologie organizează anul acesta Congresul European de Hematologie virtual, în perioada 9-17 iunie.

Asociația Europeană de Hematologie promovează excelența în îngrijirea pacientului cu boli de sâmge, cercetare și educația în hematologie.

EHA continuă să-și dedice eforturile pentru îndrumarea hematologilor în cercetare și studii clinice.
Deși interacțiunile față în față sunt un aspect important al oricărui congres, pandemia actuală limitează posibilitățile unei astefel de întâlniri. Un obiectiv de bază al EHA este de a oferi o platformă pentru conectarea și conectarea hematologilor, iar EHA2021 nu va fi diferit. Se urmăresște maximizarea oportunităților de a promova partea socială a congresului pentru participanți.

Congresul virtual EHA 2021 va fi un moment cheie pentru consolidarea cunoștințelor și experienței dobândite la nivel mondial și pentru a reuni hematologii într-un mediu virtual.

Găzduirea unui congres virtual aduce provocări și în același timp deschide noi posibilități. Program interactiv dedicat cercetării și practicii clinice, cercetării de bază și translaționale, precum și colaborărilor importante cu părțile interesate dincolo de hematologie.

 

Detalii si programul evenimentului: https://ehaweb.org/congress/eha-congress-2021/program/program-at-a-glance/