Societatea Britanică de Hematologie a decis să organizeze online reuniunea anuală pentru 2021, cu speranța ca în 2022 evenimentul să aibă loc fizic. Prioritatea organizației rămâne siguranța și securitatea membrilor, delegaților, partenerilor, comitetelor și facultăților invitate.

Reuniunea științifică anuală a Societății Britanice pentru Hematologie este cel mai mare eveniment anual de hematologie din Marea Britanie. În anul 2020 s-a organizat pentru prima dată conferința online, ajungând astfel la un public global mai larg. Peste 1400 de delegați s-au alăturat BSH 2020 Virtual, din peste 50 de țări.

Reuniunea este o oportunitate fantastică de a  actualiza cunoștințele, cu un program care conține practica clinică actuală și cele mai recente cercetări în hematologie, precum și sesiuni de specialitate pentru asistenți medicali și stagiari și o șansă de a face rețea cu experți internaționali.

Prima întâlnire a Societății Britanice pentru Hematologie (BSH) a avut loc pe 19 noiembrie 1960. De 60 de ani BSH se dedică sprijinirii membrilor pentru a sprijini persoanele cu tulburări și boli ale sângelui.

“Pentru a marca cea de-a 60-a aniversare, am explorat amploarea rolurilor din cadrul echipei de hematologie multidisciplinară și am recunoscut contribuția profesioniștilor în hematologie la avansarea medicinii și transformarea îngrijirii pacienților. Activitățile noastre aniversare vor culmina cu o expoziție online „60 @ 60”, care va avea loc alături de ASM 2021”, anuntă organizatorii evenimentului.

Programul general pentru ASM virtual 2021, care va avea loc de duminică 25 – miercuri, 28 aprilie 2021, este disponibil AICI

Detalii despre eveniment și înscriere găsiți pe: https://www.bshconferences.co.uk/bsh-2021-virtual/2021-registration/  si https://www.bshconferences.co.uk/