ONCOCARD

ADRESA: Str. Carierei nr. 65A , Brașov, Jud. Brașov

TELEFON:  0268 448 000

E-MAIL: office@oncocard.ro

WEBSITE:  www.oncocard.ro 

Inaugurat in anul 2012, Centrul de Diagnostic și Tratament Oncologic din Brașov reprezintă cea mai modernă platformă de diagnostic și tratament oncologic din Români ce se bazează pe un concept inovator de medicină integrativă ce începe din faza de diagnosticare și acoperă toată perioada de terapii active specifice, sinonime cu excelența în îngrijirea pacientului oncologic.

Departamentul de hematologie – Dr. Paripaș Carmen – Medic primar Hematologie

Avem ca obiectiv major diagnosticarea, tratarea și monitorizarea pacienților cu afecțiuni hematologice, în condițiile asigurării unei bune calități a vieții pacientului. În acest compartiment sunt tratați pacienți din toată țara cu afecțiuni hematologice:

  • Maligne: limfoame, mielom multiplu și alte gamapatii monoclonale, leucemii acute, leucemie limfatică cronică, leucemie mieloidă cronică, neoplazii mieloproliferative cornice, aplazii medulare, sindroame mielodisplazice, etc.
  • Non-maligne: anemii, trombocitopenii, trombofilii, etc.

Unitatea de Transfuzii Sanguine este disponibilă pentru pacienții oncologici care au nevoie de transfuzii şi preparate de sânge şi care sunt în tratament în clinica noastră.