“Din fericire vorbim de unul dintre Programele Naționale care merge mai bine în România, unul din lucrurile pe care le vedem prin prisma pacienților care au access la terapie și tratament.” a declarat Costin Gănescu în cadrul dezbaterii profesionale de Management Modern în Hematologie.

“Faptul că aducem inovația în România este un lucru extrem de important și un pas important pentru pacienți, dar în același timp este extrem de necesar să conștientizăm că este foarte importantă prevenția, diagnosticarea precoce, lucruri pe care nu le găsim în România” a continuat Costin Gănescu.

Management Modern în Hematologie 2021

Dezvoltat, începând de anul acesta, de platforma Hematologie.roOameni și Companii, cu susținerea Abbvie România, programul Management Modern în Hematologie este unul de comunicare profesională și este dedicat îmbunătățirii managementului leucemiei limfocitare cronice în România. Seria dezbaterilor profesionale dedicate leucemiei limfocitare cronice a marcat până acum 5 ediții organizate în București, Iași, Timișoara, Cluj și Craiova.

Rezumatul discuțiilor și cele mai importante concluzii ale comunității de hematologie vor fi incluse în raportul special dedicat Leucemiei Limfocitare Cronice din România ce va fi transmis în iulie 2021.

Comunitatea OSC – Hematologie este o comunitate lansată în 2019, administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.