Rețeaua de sănătate REGINA MARIA și companiile din România aduc vaccinarea mai aproape de angajați

May 20, 2021 | News, Spitale Private

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA s-a implicat activ în campania națională de vaccinare, încă din luna ianuarie, atât prin imunizarea propriilor angajați (personal medical și non medical), cât și prin punerea la dispoziția autorităților a 30 de fluxuri de vaccinare aflate în centrele proprii REGINA MARIA din București, Brașov, Cluj, Iași și Sibiu, dar și la sediul unora dintre cele mai mari companii din România.

Centrele de vaccinare REGINA MARIA funcționează 12 ore pe zi și au o capacitate totală de peste 2.000 de pacienți vaccinați zilnic. Până în prezent, echipele REGINA MARIA au efectuat peste 100.000 de vaccinări.

Investiția totală până în acest moment este de peste 1 milion de lei și constă în amenajarea spațiilor, asigurarea personalului medical implicat și a materialelor folosite în acest proces.

„După un an 2020 în care am fost primii în testarea PCR la nivel național, implicarea în campania națională de vaccinare a venit firesc. Ne dorim să fim parte din soluție întotdeauna și să fim alături de comunitățile din care facem parte. Numărul mare de vaccinări din locațiile noastre arată efortul operațional și financiar semnificativ susținut de noi. Cu toții ne dorim să punem punct pandemiei și cred că doar împreună, prin responsabilitate și solidaritate, putem face asta”, declară Fady Chreih, CEO Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

Rețeaua REGINA MARIA derulează ample campanii de imunizare pentru angajații unora dintre cele mai mari companii din România, prin centre dedicate acestora, dar și la sediul organizațiilor. Peste 50.000 de angajați din județe precum București, Cluj, Brașov, Sibiu, Iași, Timișoara, Tulcea și Dâmbovița pot beneficia astfel de vaccinare gratuită.

La începutul lunii mai, REGINA MARIA a deschis primul centru de vaccinare dedicat abonaților din București în Policlinica Aviației. Companiile care doresc să își imunizeze angajații împotriva COVID-19 beneficiază de sprijin complet, de la înscrierea în platformă și până la vaccinarea propriu-zisă. Peste 1.400 de doze Pfizer sunt disponibile săptămânal în centrul dedicat.

De asemenea, în parteneriat cu Continental Sibiu și autoritățile locale din oraș, REGINA MARIA oferă servicii de vaccinare în centrul deschis în luna martie pe platforma fabricii. Până în prezent, REGINA MARIA a efectuat peste 11.000 de vaccinări, în beneficiul sibienilor, inclusiv angajați Continental.

Solidaritatea este una dintre valorile companiei noastre. Încă de la începutul pandemiei am sprijinit orașul în lupta împotriva răspândirii COVID-19 și mă bucur că am găsit în REGINA MARIAa partenerul de care aveam nevoie pentru a proteja sănătatea angajaților noștri. Împreună am înființat un centru de testare RT-PCR și Test Rapid, o clinică on-site în incinta fabricii din Sibiu, dar și acest centru public de vaccinare, care le oferă atât angajaților noștri, cât și publicului larg, posibilitatea de a se imuniza. Valorile noastre aduc astfel încă o dată valoare adăugată comunității din care facem parte”, a explicat Lăcrămioara Dărăban, director de Resurse Umane Continental Sibiu.

Printre marii angajatori alături de care REGINA MARIA s-a implicat în campania de vaccinare împotriva COVID-19 se numără Arctic, Bosch, De’Longhi, Stabilus Romania, Vitesco Technologies, Premium Aerotec sau Șantierul Vard Tulcea.

În perioada următoare, Rețeaua de sănătate va deschide noi fluxuri de vaccinare care vor deservi alte zeci de mii de angajați din țară.

INTERVIU

INFOGRAFIC

VIDEO

Evenimente

June 2021

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
31
1
2
3
4
5
6
Events for 1 June
No Events
Events for 2 June
No Events
Events for 3 June
No Events
Events for 4 June
No Events
Events for 5 June
No Events
Events for 6 June
7
8
9
10
11
12
13
Events for 7 June
No Events
Events for 8 June
No Events
Events for 9 June
Events for 10 June
Events for 11 June
Events for 12 June
Events for 13 June
14
15
16
17
18
19
20
Events for 14 June
Events for 15 June
Events for 16 June
Events for 17 June
Events for 18 June
No Events
Events for 19 June
No Events
Events for 20 June
No Events
21
22
23
24
25
26
27
Events for 21 June
No Events
Events for 22 June
No Events
Events for 23 June
No Events
Events for 24 June
No Events
Events for 25 June
No Events
Events for 26 June
No Events
Events for 27 June
No Events
28
29
30
1
2
3
4
Events for 28 June
No Events
Events for 29 June
No Events
Events for 30 June
No Events