Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti  si Asociatia Suport Mastocitoza Romania organizeaza pe 15 decembrie 2018, intre orele 10.30-12.30, in Amfiteatrul Mare SUUB, Seminarul cu tema “Situatii de urgenta in bolile rare hematologice”. Vor conferentia Secretarul de Stat dr. Cristian Grasu, conf. univ. dr. Horia Bumbea, dr. Camelia Berghea, SABIF.

Tematica se va focusa pe situatiile de urgenta de tip anafilactic, managerierea lor si pe vaccinarea copiilor cu mastocitoza, vaccinare care este cel putin recomandata,daca nu obligatorie. Este util ca atat personalul medical cat si parintii sa stie sa execute manavrele de urgenta.

De asemenea, Asociatia Suport Mastocitoza Romaniaeste bucuroasa sa vi-l prezinte pe Masty – mascota copiilor cu mastocitoza din Romania, aleasa si denumita chiar de ei. Dalmatianul Masty are insa petele maro, precum sunt ale pacientilor cu mastocitoza. Este un plus inalt de 17 cm pe care Asociatia il liciteaza pornind de la 30 de lei exemplarul, banii fiind folositi pentru a sustine tratamentul sau  analizele dupa caz pentru cei cu mastocitoza. Este cadoul perfect pentru orice copil de sarbatori.

Daca doriti sa-l achizitionati, puteti contacta Asociatia Suport Mastocitoza Romania si il veti primi dupa achitare sumei in contul IBAN  RO72RNCB0300151906140001, deschis la sucursala BCR sector 5, titular de cont Asociatia Suport Mastocitoza Romania.