Dacă ați fost diagnosticat cu limfom Hodgkin avansat, este posibil să aveți întrebări despre ce tratamente sunt disponibile și cum funcționează aceste tratamente. Este imposibil să știți exact cât de bine un tratament medical specific vă va îmbunătăți starea, dar puteți afla mai multe despre ceea ce experimentează majoritatea oamenilor. Acest lucru vă poate ajuta să vă gestionați așteptările în timp ce sunteți tratat.

Pentru a înțelege opțiunile de tratament pentru limfomul Hodgkin, este important să știm cum afectează acest tip de cancer organismul. Tratamentul recomandat de medicul dumneavoastră va depinde de stadiul cancerului și de simptomele dumneavoastră. Chiar și în stadiile sale avansate, medicii consideră că limfomul Hodgkin este una dintre cele mai tratabile forme de cancer, scrie Healthline.

Limfomul este o formă de cancer care își are originea în limfocite, un tip de celule albe din sânge. Limfocitele sunt o parte vitală a sistemului limfatic și a răspunsului imun al organismului. Există 35 până la 60 de subtipuri de limfom. Limfomul Hodgkin reprezintă aproximativ 1% din toate cazurile noi de cancer din Statele Unite, cu aproximativ 8.200 de persoane diagnosticate în 2017, potrivit Institutului Național al Cancerului.

Material integral pe: asociatiaroz.ro