Anul acesta Societatea Britanică pentru Hematologie (British Society for Haematology) organizează reuniunea științifică anuală online, în perioada 9-14 noiembrie 2020.

Paticipanții la conferință vor avea acces exclusiv la prezentări de la experți cu privire la practica clinică actuală și la ultimele evoluții în hematologie și vor putea împărtăși cercetări colegilor prin rezumate și prezentări. De asemenea, vor avea posibilitatea de a crea conexiuni cu partenerii din industrie prin intermediul spațiului virtual de expoziție. Conținutul de la BSH 2020 Virtual va fi disponibil pentru vizionarea la cerere, pentru toți participanții înregistrați, până în noiembrie 2021.

Programul științific al BSH 2020 Virtual include: sesiuni live cu sesiuni de întrebări și răspunsuri, 6 zile de sesiuni live despre descoperirile specifice COVID-19, cât și actualizările hematologice, sesiuni la cerere, disponibile până în noiembrie 2021, simpozioanele partenerilor din industrie, spațiu expozițional pentru explorarea și conectarea cu profesioniștii din industrie, peste 200 de postere.

Detalii despre eveniment AICI